Laad -en loskadeHartelijk welkom

Wij leveren niet aan particulieren

Boomkwekerij Coppens bvba is een sierplantenkwekerij, die zich bevindt in Wetteren, het grootste plantencentrum van België. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '70 door Lucien Coppens en groeide in de daaropvolgende jaren uit tot een containerbedrijf en specialiseerde zich voornamelijk in Hydrangea's (hortensia's). Ondertussen wordt het bedrijf geleid door zijn zoon Danny Coppens en echtgenote Chantal. Er wordt elke dag opnieuw gestreefd naar een steeds betere kwaliteit en door de jaren heen hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd in visueel aantrekkelijke producten speciaal voor tuincentra, zoals:

  • Hydrangea's macrophylla en paniculata (hortensia's in bloei)
  • Rozen en klimrozen
  • Sierheesters
  • Lavendel in sierpot (in bloei)
  • Haagconiferen

Samen met onze vier vaste personeelsleden staan we steeds tot uw dienst om de planten zo snel en goed mogelijk af te leveren.

Ons bedrijf omvat 5 ha containervelden waarvan 4000 m² serres en 10 ha volle grond voor het opkweken van ons plantgoed, Buxus en rozen. We beschikken over een laad- en loskade waar uw bestellingen gemakkelijk af te halen zijn. Daarnaast beschikken we ook over een eigen vrachtwagen om - na overleg - bestellingen af te leveren. Onze verkoop is voornamelijk gericht op groothandel, tuincentra en tuinaanleg.

Naast een uitgebreid assortiment Hydrangea's (in 3, 5 en 7,5 literpot) voor tuinaanleg, bieden we ook vanaf mei tot september Hydrangea's aan in bloei voor tuincentra en groothandel, eveneens in grote potmaten. Rozen worden opgepot in 3 en 7,5 literpot, lavendel kweken we op tot ze leverbaar zijn in een 8,7 liter sierpot. Uiteraard worden de meeste van onze planten voorzien van een foto-etiket.

Breng vrijblijvend een bezoek aan ons bedrijf zodat u zichzelf kan overtuigen van een uitstekende kwaliteit en een verzorgde aflevering.

Danny en Chantal Coppens